Förpackningar för e-handel

Förpackningar för e-handel

Förpackningar för e-handeln, så kallat postemballage, efterfrågas allt mer i takt med att fler börjar handla på nätet.

Att förpackningarna skickas som post innebär särskilda krav på e-handelsförpackningarna. Dessutom innebär marknadens krav på snabba leveranser att packprocessen måste vara ytterst effektiv.

Det är a och o att produkten når mottagaren i gott skick. Men även att förpackningen ser bra ut blir allt viktigare för köpupplevelsen. Många väljer därför också att profilera postemballaget vilket samtidigt ger varumärkesexponering. Använder man förpackningar med dubbelhäftande tejp eller returalternativ underlättar man samtidigt för konsumenten om produkten skulle behöva skickas tillbaka.

Många alternativ

Det finns flertalet olika postemballage och vi hjälper dig gärna att hitta rätt typ för dina behov. Förpackningarna ska helst vara portoekonomiska och på samma gång enkla att transportera och leverera. För mjuka saker är e-handelspåsar ett väldigt bra alternativ och för mindre saker kan ett vadderat kuvert eller påse vara rätt. E-handelslådor med snabbottenfunktion och dubbelhäftande tejp gör paketeringen snabb och enkel och kräver ingen extra förslutning

Postemballage med tryck

Ett postemballage med tryck kan vara din säljare på vägen. Oavsett om det handlar om förpackningspåsar, tuber eller lådor är det ett effektivt sätt att kommunicera företagets varumärke. Kontakta oss gärna för att diskutera olika möjligheter.