Bild kommer

Tryck på ryttare

Med en ryttare kan din plastförpackning både kommunicera varumärket och förmedla produktinformation. Vi kan erbjuda helhetslösningar för ryttare, allt från påsar och papp till hela printersystem.

Ryttare är ett praktiskt sätt att både exponera produkt och specifik artikelinformation. Den tryckta skivan av papp kan svetsas med plastpåsen och man slipper använda klammer. Det innebär både ett effektivare förpackningsflöde och man undviker klammer som kan orsaka problem vid streckkodsläsning. Om förpackningen ska hänga på spjut kan ryttaren förses med ett urstansat euro-hål.

En variant på ryttare är långryggsryttare. Här följer ryttaren plastförpackningens hela baksida och produkten exponeras bara från framsidan. Konstruktion ger stadga och stabilitet åt förpackningen. Dessutom innebär pappryggen en utökad plats för produktinformation.

Ryttaren kan förses med flerfärgstryck och sedan kompletteras med digitaltryck för den enskilda artikeln. Genom att använda en egen digitalprinter slipper kunden att köpa in och lagra enskilda förtryckta artikelvarianter. Vi kan erbjuda ett flertal olika printersystem och skapa en lösning som är anpassad efter era behov. Om du funderar på vad det skulle kunna innebär i ert fall så kontakta gärna oss.